Over TiSG

De Triple i Sourcing Group ook wel TiSG genoemd, is het moederbedrijf van Inbak BV, Indusource BV, Indusource GmbH en Indupay BV.

TiSG is in 2012 opgericht. Het creëren van deze holding structuur had tot doel een professionele fundament neer te leggen waarop de inkoop dienstverlening voor de verschillende type industrieën verder kon worden vormgegeven.

Het bedrijf waar het allemaal mee begon heet Inbak BV. Ondanks dat TiSG in 2012 is opgericht bestaan we eigenlijk al sinds 2006.  Inbak is toen ingebracht, waarna ook de andere werkmaatschappijen gevolgd zijn.

TiSG is sinds het begin gevestigd in het noorden van Nederland. Vanuit de watersport-stad Sneek bedienen wij vele industriële bedrijven met een foodprint in West-Europa.

Het bedrijf wordt gekenmerkt door een no-nonsense benadering. Het heeft een sterk veerkrachtig team van inkoopprofessionals en staf. Daarbij is er een goed Tech-hart dat continu het beschikbare inkoopplatform doorontwikkelt om klanten, leveranciers en het inkoopteam zoveel mogelijk in hun kracht te zetten en repeterende processen automatiseert.